Gitár Híd Alkatrészek Könnyű, Hordozható Zene Kis Gikszer Tavaszi Stabilizáló Elemek ST Lökhárító Wilkinson Kahler

p929

Új termék

5 324 Ft 3 781 Ft

Gitár Tremsetter Híd Tremolo System Tavaszi Stabilizátor Hangszer Tartozékok Alkatrészek ST Lökhárító Wilkinson Kahler Ibanez Elektromos Gitár

Tulajdonságok:

Anyaga: Sárgaréz

Ruha: Fender, Wilkinson, Kahler, valamint Ibanez gitár

Méret: kb 58x29.5x15mm/2.28x1.16x0.59in

Nettó súly: 66g

Funkció:

1. Tremsetter tremoló stabilizáló készlet.A tremsetter működik a Floyd Rose felszerelt gitárok, de működni fog, csak arról, hogy bármilyen stílusú fulcrum tremolo-beleértve a Fender, Wilkinson, Kahler, valamint Ibanez.

2. A tremsetter nagyban javítja a gitár teljesítményt azáltal, hogy stabilizálja a gikszer.Automatikusan visszatér a teljes lebegő tremoló, hogy a pontos "nulla" semleges helyzetben, így nem lebegés, valamint sag, így a gitár, továbbra is a dallam.A Tremsetter lehet hajlítani húrok, bridzsezni harmonikus, agresszív ritmus alkatrészek vagy néma szálakat, s a híd továbbra is stabil.A legjobb az egészben, hogy a Tremsetter teljes retro-fit.Nem kell, hogy vágja fel a vintage fejszét, csak telepíteni játszani!A Tremsetter telepíti a tremoló gitár hátul üreg, ahol a rugók vannak.Amikor a fedelet vissza a gitár soha nem is tudtam, hogy a Tremsetter ott van az a dolga.A Tremsetter automatikusan hozza a gitár vissza, hogy a "nulla" vagy a kiindulási helyzetbe.

3. Általában a tremoló támaszkodik * karakterlánc feszültség húzza ellen a rugók, a hátsó részén a gitár.Ez egy kényes egyensúlyt, hasonlóan ahhoz, ahogy egy libikóka totter működik.Ha az egyik oldalon, csak egy kicsit az egyensúly,a gitár nem lesz a dallam.A Tremsetter felülírja ezt a bizonytalan kiegyensúlyozó helyzetet hozott, a tremoló vissza a pontos "a-tune" helyzetbe.Még nyomja le, majd húzzuk vissza a tremoló, hogy fel alacsonyabb a csípések.A Tremsetter nagyon hasonlóan működik, hogy egy dupla csuklós ajtó; azaz, az ajtó mindkét, de jön a többi a középső helyzetbe.Amikor elengeded, vagy a tremoló kar után emelni vagy csökkenteni a húrok, a Tremsetter automatikusan visszatér a tremoló, hogy ez a "nulla" állásba.

4. A tremsetter stabilizálja a tremoló, illetve megszünteti a zavaró vibrálás.A lebegés vagy további fegyver hang a string energiát elnyelni a tremoló springs.A Tremsetter könnyedén tartja a tremoló a helyzetben, hogy a húr energia megy át a pickup ki az amp, nem a tremoló springs.Azonnal hallottam a drámai javulás a gitár támadás, hangerő, illetve fenntartani.A Tremsetter stabilizálja a tremoló, hogy minimalizálja "tremoló sag". "Tremoló sag", az élmény, ha beállsz egy string, egyre nagyobb a húr nyomás okozza a tremoló, hogy a rock, vagy a sag előre.Ez teszi a szomszédos húrok hangolva.

Megjegyzés:

1. Mivel a különböző monitor fény hatása, a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket.Köszönöm!

2. Kérem, engedje meg, 1-3cm mérési eltérés miatt kézi mérés.

1 X Híd Tremoló Stabilizátor

  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Modell Száma: Híd Tremoló Stabilizátor
  • Típus: Egyéb

Címkék: floyd rose tremolo, gitár luthier eszköz, acoust gitár, sárvédő, fedezze gibson, fender gitár nyak, floyd rose, tuner wilkinson, a cobre gitár alkatrészek, gitár tremoló.

Vélemények

Donner3xz
2021-02-05
5/5
Great seller
All Else
2020-12-16
5/5
very good item

Kellékek