10db P-Típusú Rozsdamentes acél Egyetlen cső Bilincs Eszköz Vonal/Drót/Cső/gázcső Kábel Bilincs épületgépészeti szerelés Rögzített Klip

p926

Új termék

1 919 Ft 1 611 Ft

Anyaga: rozsdamentes acél Felület kezelés: polírozó Tulajdonságok: savas, valamint korrózióvédelem, Cső KÁRTYÁK széles körben használják az erőmű, atomerőmű építési-szerelési, elszívó, rozsdamentes acél gáz forrás cső, eszköz, cső, cső gáz, csupasz réz kábel, csupasz réz a sodort huzalt.A termékleírás számos, a penész befejeződött, megfelel-e az erőmű kérelmet.Megjegyzés: ne használja a Banán olaj, kénsav, sav dörzsölje, majd mossuk meg a felület.Ne használja polírozó gép, polírozás a terméket.Ne módosítsa a terméket távolság, hogy ne okozzon szükségtelen károkat.Nem önkényesen megváltoztatni a a termékek egy részét, hogy ne okozzon termék kár.Kérjük, használja szerint a teherviselő a termék, hogy elkerüljék a felesleges veszteség okozta túlzott terhelés, Ha a termék hegesztett, kérjük, használja az üres termék üzemeltetése, hogy elkerüljék a magas hőmérséklet égési ki a galvanizáló réteg.Tipp: Kell önfúró csavar, vagy kerek fej, csavarok, kérem, hagyjon üzenetet, köszönöm Tárolási módszer:

Tárolja száraz helyen, nem verem a nyirkos, hűvös helyen, kerülje a termék rozsda, vagy oxidáció. -Megjegyzés: Elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja, kicsit más a számítógép-monitor óta figyeli a nem kalibrált azonos.

Kérem, engedje meg, 1-3mm enyhe eltérés miatt kézi mérés.Köszönöm!

  • Szerkezet: cső bilincsek
  • DIY Kellékek: Famegmunkáló
  • A Standard, vagy a nem Szabványos: NORMÁL
  • Anyag: Rozsdamentes Acél
  • Használat: Cső Bilincs
  • Márka Név: Hotaste
  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Modell Száma: Egyetlen cső Bilincs

Címkék: tipli kábel bilincsek, c típus bilincs, csövek bilincs, agn, kerámia jogosultja bilincs, bilincs fa, rávegyék rozsdamentes acél csipesz, fém bilincs, bilincs faáru, bilincs faáru.

Vélemények

Agolov Lyusec1989 Y
2020-10-28
5/5
Thank you.
E Depruis
2021-01-06
3/5
Took 1 mth for the seller to deliver this. Luckily its the right product. Wish that seller would find another way to send this faster. Seller is not so communicative and have not shown much help.
100naomi
2020-11-14
5/5
OK
Katimina
2020-10-19
5/5
Excellent quality product., highly recommended seller
Facm8888
2021-01-07
5/5
Good & fast delivery

Kellékek