6" Gyémánt magfúró Beton Fúró Gép Álljon & Fúró Bit 2180W

p202

Új termék

63 068 Ft 56 761 Ft

6" Gyémánt magfúró Beton Fúró Gép Álljon & Fúró Bit 2180W

Termék Leírás:

A magfúró gép ötvözi a funkcionalitás, a sokoldalúság egy eszköz.Ideális a könnyebb fúrási munka.

Telepítés:

Először telepítse a csavart összekötő állni a talapzaton.Használat előtt a gyakorlat, meg kell javítani.

1. Távolítsa el a két csavart a hátsó állni;

2. Külön az állvány vagy a talapzat;

3. Forgassa el a pedesta 180° - kal, majd telepítse a csavarokat.

4. Telepítés befejeződött

Erősít a t:

Itt két módon

1.Használata terjeszkedés link

Válasszon egy üreges cső szerint a magasság, az a hely, amelyet át kell fúrni.Ki a cső ellen az állítható csavart rúd.Majd kapcsolja be a rúd reversely, hogy fix a kőművest szorosan, bővítése csavarok nem szükséges.

2.Használata ecpansion bolt

Egy lyuk a falon, vagy a groud, majd telepítse a villám;

Bontsa ki a villám;

Szerelje ki a csavart rúd, illetve az állványt.Ezután húzza meg az anyát.

Telepítse fúró

A telepítés előtt, meg kell, hogy be egy kis olajat a gyakorlat végén szál annak érdekében, hogy a mentesítés könnyen.Miután instlling, menekülnie kell a kőművest egy tétlen állapotban, első.

Figyelem: Mielőtt telepíti, vagy távolítsa el a fúró bot, biztos benne, hogy a fúró ki van kapcsolva.Futtatása előtt, a gyakorlat csatlakoztatni kell a tiszta, hideg víz.

Íme, hogyan kell az injekciót beadni víz:

1. Használja a csapvíz: Csatlakoztatása a koppintson a ikonra, majd a gép az intravénás tömlő.

2. Lóg egy vödör át a fúró

3. Használja víz szivattyú

4-ig.Fúrás

Indul a fúró egy tétlen állapot.Akkor nyissa ki a vízcsapot.Ha van víz folyik a gyakorlat, meg lehet kezdeni a fúrás.Először, meg kell fúrni lassan, majd fokozatosan növeli erejét.Miután gyakorlat mélyebb, mint 5mm, növelheti a lökés erejét.Ha a gyakorlat rotációs sebesség csökken, mint azt bizonyítja, hogy a gyakorlat túl van terhelve.Akkor meg kell, hogy csökkentse a lökés ereje, elkerülve a gyakorlat, hogy beragadt.Ha van füst jön ki kell húzni, a gyakorlatot azonnal kezdjük meg kell fúrni egy idő után, elkerülve a motor, hogy leégjen.

5-ig.Lényeges, hogy fúrt

Ha a fúrás vasbeton, aktuális növeli a gyakorlat rezegni fog.Ezért kell, hogy csökkentéséhez nyomja erőt, de a csökkenő amplitúdójú ne legyen túl nagy.Ellenkező esetben a effiency hatással lesz a fúró lesz kopottabb, rosszul.Ha a fúrás vasbeton tartalmazó kis homokszem, valamint a kis kövek, a gyakorlat lehet túlterhelt hirtelen, valamint a gyakorlatot hajtott ki automatikusan.Ebben az időben, meg kell, hogy húzza ki a gyakorlat azonnal tisztítsa meg a lyukat fúrt, mielőtt indul újra.Amikor gyakorlat vau, valamint az igazgatóság vastag pályán, akkor is meg kell csökkentéséhez nyomja majd a gyakorlat lassan.

6-ig.Vesz ki fúró mag

Ha megy yo fúrja át a fedélzeten, vagy a wal, lassíts le, elkerülve a fúró, hogy beragadt.Ha a gyakorlat kicsit beragadt, meg kell, hogy kapcsolja ki a gyakorlat, azonnal húzza ki a kicsit, majd tisztítsa meg.Hozd ki a fúró mag.Telepítse a fúrót, majd indítsa el újra.

Figyelem: legyen óvatos, ha figyelembe ki a fúrófej, megjegyezve, damaing meg.

7-ig.A gyakorlat rezgő

A gyakorlat rezgéssel működik.Lehet, hogy azért, mert a távolság a polcról csatlakoztatása a emelési a teste, de az állvány túl nagy.Akkor meg kell, hogy húzza meg a csavarokat, hogy állítsa be a távolságot.Ugyanakkor meg kell, hogy győződjön meg arról, hogy a talapzat pedig a stand helyesen van-e csatlakoztatva.

Alkalmazás:

Ez a gyakorlat használható tégla, kő, vasbeton, kő, valamint a tűzálló anyagok.

A Termék Jellemzői:

Víz csatlakozás tömlő kb. 4 méter Túlterhelés elleni védelem / csúszó tengelykapcsolóval Alumínium alap támogatás felhasználása a -25 ° C-os Fúró Ø 10,8 cm / 35 cm hosszú 1/2 "BSP menetes csatlakozó fúró bit 55 mm mandrel stand gyorsan engedje fel A legnagyobb gyakorlat kettős célt 1980W fokozatmentes sebesség Nem víz pecsét ketrec csökkenti a karbantartási költségeket, Alumínium anyag ligher pedig biztosabb Max.fúrási átmérő 160mm Alkalmas mintavételi beton, cement, tégla, bitumenes járdán, majd blokk

Műszaki Adatok:

Névleges bemeneti teljesítmény: 2180W Névleges feszültség: 230 V Névleges frekvencia: 50Hz A legnagyobb fúrási kapacitás: 160mm Fúró: 108mm sebesség: 0-1280 r/min Beépített FI (maradék áram megszakító): 10mA Víz tömlő hossza: kb. 4 méter, belső Ø 1cm Werkzeugaufnahme: 1 ¼ Zoll Teljes magasság: kb. 77cm Fúrás távolság: kb. 48cm Csomagolási méret: 75X20X25cm G. W.: 18kg

Csomag Listák:

1 X Gyémánt Magfúró 1 X Fúró(Φ108mm) 1 X Gyűrű Csavarkulcs 1 X Franciakulcs, 1 X Tömlő 1 X Csaptelep Felület 5 X Terjeszkedés Csavarokat 2 X Szénkefe

A Termék Képek:

  • Modell Száma: Z1Z-160SZJ0000001V2
  • Anyag: Rozsdamentes Acél
  • Típus: Kézi Szerszám Alkatrészek
  • Használat: Kereskedelmi Gyártása

Címkék: fúró függőleges, bosch akkus fúró, asztalos marógép táblázat, 42mm fúró, beton, fúró teljesítmény, fúró jogosultja, perceuse, testvér, diatool.

Vélemények

Bumblebee9723
2020-11-18
5/5
Excellent! Arrived very fast and flawless in photographs. Thanks :)

Kellékek