Spirál Falra Szerelhető Hajszárító Tároló Szervező Rack Jogosultja Akasztó Segítségével a Fürdőszoba Szalon Stylist Eszköz Szárazabb, hajszárító rack

p1624

Új termék

5 238 Ft 3 823 Ft

Jellemzők:

A hajszárító jogosultja anyaga rendkívül tartós tér alumínium anyag, eloxált, valamint polírozott hogy ellenálljon a korróziónak, valamint b lackening, mint egy hajszárító rack nem könnyen korrodált nem b lackened.

PÉNZTAKARÉKOS

Spirál kialakítás tartja a hajszárító, valamint megakadályozza, hogy költözik, tartja a curling/redőző -, vas -, így nem véletlenül égesd magad rajta.Vegyél egy elem több funkcióval.

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS

Könnyen telepíti a fürdőszoba, vagy a szekrény-fal, a mellékelt hardverek; hozzon Létre további tárhelyet, ahol szükség van rá; Tökéletes kis fürdőszoba, ahol a hely korlátozott; Próbáld meg a kollégiumi szobában, Lakóbusz, Táborozók, illetve több.

KÉNYELMES

Ez a fürdőszoba tároló doboz biztosítja, hogy a kiegészítők, mint a haj, valamint hajszárító mindig száraz helyen, készen áll a használatra.

KOMPATIBILIS

Ez a fürdő szervező polc hajszárító rack jogosultja a hordozható esetében pedig méretű hajszárító biztosított, Ezenkívül hajszárító, hogy lehet használni, hogy tartsa egyéb fürdőszobai kiegészítők, mint a lapos vas -, hajsütővas.amellett, hogy ezek a nagy szád, vagy a fókusz.Kérjük, olvassa el a max méretet.

Műszaki adatok:

Szín:Ezüst/Fekete

Anyag: Alumínium ötvözet

Alkalmazható: fürdőszoba, kollégium, LAKÓKOCSI, lakókocsi, autó, stb.

Termék Besorolás: Blower Állvány

Felület kezelés: anodic oxidáció

Telepítési módszer: lyukasztó telepítés

Teherhordó: 10KG

Méret: 195*150*150 mm-es/7.68*5.91*5.91"

Megjegyzések:

1. Mivel a különböző monitor fény hatása, a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket.Köszönöm!

2. Kérem, engedje meg, 1-3cm mérési eltérés miatt kézi mérés.

Csomagok:

1 X Hajszárító Tároló Állvány

  • Szerelt: SAROK
  • Telepítse Stílus: Csavar Behelyezése Típus
  • Típus: Fürdőszoba Polcok
  • Szintek száma: Egyrétegű
  • Jogosult Felületkezelés: Csiszolt
  • Anyag: Alumínium
  • Modell Száma: haj
  • Polc Anyag: Alumínium Ötvözet

Címkék: a nő tároló szervező, ajtó fogas szárító, dyson hajszárító állvány, zsurló, fürdőszoba shelv, comb jogosultja, hajszárító ecset braun, szárító haj jogosultja, hajszárító jogosultja, szakma hajszárító.

Kellékek