Topcon ES602G mérőállomás akkumulátor oldalsó fedelet , topcon mérőállomás tartozékok

p1563

Új termék

44 414 Ft

Topcon ES602G mérőállomás battey oldal borító , topcon mérőállomás javítás alkatrész

1.Az akkumulátor oldali fedél illik a topcon ES602G mérőállomás.

2.Ezek a képek a fotó készült, az igazi elem.

3.A nagy tételben történő vásárlás nagy kedvezmény.

4.Kérjük, lépjen kapcsolatba velem, ha bármilyen kérdése.

Szolgáltatásaink

Kínálunk jogosult superior pre-vásárlás szolgáltatás segítségével válassza ki a megfelelő árut, highclass szolgáltatás után, hogy ravel ki az aggodalmát az élet hosszú, technikai támogatás.

A jótállási szabályzat:

1. Az eszközök (összes állomás,GNSS,auto level), kínálunk 6 hónap garancia,kiegészítők(Akku ,Kábel,Töltő,Prizma,rúd,dorong ,kiegyenlítő személyzet).nálunk 3 hónap garancia,a nap a terméket.

2. A termék a szavatossági időn belül,kérjük, küldjön nekünk, fotót, hogy megmutassam a probléma.Aztán majd eldöntjük, hogy küldjön alkatrészek vagy elküldi a berendezés vissza minket, hogy a javítás.Kérjük, hogy lépjen kapcsolatba velünk az első küldés helyett a sérült részek közvetlen nekünk.

3. A probléma a jótállási idő vagy jótállási kötelezettség,akkor a bíró a problémát idézett neked.Meg kell fizetni duplán fut áruszállítási, valamint a karbantartási költségek.

4. Minden eszközt biztosítunk az élet hosszú, technikai támogatás.Megjegyzés:a Helytelen használat, a hangszer vagy ember okozta kár, hogy a berendezés nem tartozik a jótállási kötelezettség.Jótállás csak az volt a célja, hogy a problémát az okozta, hogy a termék minőségét.

GYIK

1. Mi a fizetési módot ?

Elfogadjuk, T/T, illetve Paypal fizetés.

2. Hogyan lehet garantálni a biztonságát az alapok?

A bizalom mindig nagy problémát a nemzetközi kereskedelmi,úgy véljük, jó üzleti hitel, illetve jó hírnév a legfontosabb az üzletember.Javasoljuk, Paypal fizetés.Nem lesz az alap, kivéve, ha a termék, majd erősítse meg a fizetés.

3. Mi Országokba szállítanak?

Mi hajók áruk szinte minden országban expressz ,légi vagy tengeri.Mi meg arról, hogy ha nem tudjuk a hajó az országot.

4. A termékek raktáron?

A legtöbb elemek általában raktáron.Minden attól függ, promóciók futunk, a kereslet a gyártók, illetve a szállítók, valamint más részein az egyenlet.A legtöbb szállítást követő 3 munkanapon belül a fizetési megerősítette,

5. Eladná használt berendezések?

Persze, hogy eladni egy használt berendezések.Soroljuk fel, hogy az elemek teljesen új, vagy használt a listában.Néhány eszköz lehet, hogy kell tesztelni, vagy ellenőrizze, hogy a nyelv szállítás előtt,de csak nagyon óvatosan.

6. Van más elemek nem jelennek meg a honlapon?

Igen, van más elemeket nem közlünk honlapunkon.Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, majd engedje meg, hogy mit keres.Esélye van, hogy van, vagy lehet találni, amíg a felmérési kapcsolatos.

  • Márka Név: QYTC
  • DIY Kellékek: ELEKTROMOS
  • Modell Száma: ACC-TPC-SDCOV-L

Címkék: évjárat felmérési berendezések, topcon gr 5 akkumulátor, az akkumulátor teljes állomás, földmérő felszerelés áruház, a teljes állomás eszköz, a teljes állomás szakmai, akkumulátor sokkia mérőállomás, akkumulátor topcon, samsung gusto akkumulátor, prizma topcon.

Vélemények

Darkninjaboy
2020-10-05
5/5
100%

Kellékek