100 Lap Eldobható Wc Üléshuzatok Pad Papír Vízben Hordozható Biztonságos, Higiénikus Wc Papír

p13902

Új termék

2 606 Ft 2 111 Ft

>>>>Elem Részletek

100 Tabletta Vízben Eldobható Hordozható Wc Fedelét Pad Papír

Pontokba Szedve:

1、Törékeny Papír Wc-Párna: Ezek a biológiailag lebomló papír wc ülések újrahasznosítható anyagokból, így ideális a privát, mind a nyilvános wc-k.Könnyen lehúztam a wc érintése nélkül az ülés fedezni, ami nagyon biztonságos, higiénikus.

2、Környezetbarát Wc Papír: Eldobható wc-papír üléshuzatok készült tiszta, természetes cellulóz, ahelyett, újrahasznosított papír, ami nagyon biztonságos, higiénikus.A hulladék csökkentése, ezekkel a környezetbarát papír, wc ülőke.Öblítse ki, mint a wc-papír.

3、Tökéletes Normál méretű Wc-k: Ezek a üléshuzatok tökéletes a normál méretű kerek, wc ülőke, majd szerelje könnyen a félig összecsukható ülés adagoló fedelét.Termék méret 14 cm hosszú, 16 cm széles.

4、Magas minőségű Eldobható Wc Ülőke Protector: Használja a haza papír wc fedelét, mint egy leltári védelmi réteg megakadályozza a baktériumok vagy baktérium, még a wc-ülőkét.Kerüljék, nehogy kapcsolatba wc használják az emberek, akik hordozzák a vírust.

5、Könnyen hordozható: A csomag tartalma 10 darab 1 tartalmaz 10 db, a könnyű, kompakt csomag kényelmesen elfér bármilyen táskában, táskájában vagy a zsebében, így lehet, vidd el, bárhol is van.

Tulajdonságok:

Név: Eldobható Wc Üléshuzatok

Szín: fehér

Anyaga: fa cellulóz

Nem hajtogatott méret: 35*42.5 cm/13.78*16.73 a

Egyetlen csomag csak: 10 lap / csomag

Mennyiség: 100 lap (10 darab)

Jellemzők: fény, víz, nem blokkolja a wc-ben

Eltarthatóság: 3 év

Használati utasítás:

(A hely a papír nyelv közepén a párna papír merre van a wc-öblítő port, majd mosta el automatikusan, amikor a kipirulás.)

1. Vegye ki a wc-papírt a csomagolásból, a papír megnyitása.

2. Bontakozik ki a wc-papírt, majd húzza le a három kapcsolat pontokat a bal, jobb első.

3. Lelapul a párna papírt a wc ülőke (sima oldalával felfelé, nem sima oldalával lefelé), majd a papír nyelv közepén a párna papír természetesen fityeg a wc-be.

4. Miután a párna papírt használ, akkor ki lehet mosni el közvetlenül.Van víz oldhatóság, valamint nem okoz elzáródást, a wc-t.

Csomagolási Listát:

100*Lap Eldobható Wc üléshuzatok >>>>Termék Részletek

  • Anyag: Papír
  • typy2: Wc Papír
  • Modell Száma: Eldobható Wc-Papír
  • Eldobható: No
  • Funkció: Az Öko-Barát
  • Típus: Eldobható Wc-Papír
  • Stílus: Kétrészes
  • typy1: wc ülőke pad

Címkék: Playseat, dobjuk a wc-papír, g37 kerék, fejét tracker, steril papír wc fedelét, cane ülés, eldobható ülés, fedezze ülés wc, szoba wc fedelét, wc ülőke borító papír sok.

Kellékek