érintőképernyő csere, 10 hüvelykes Tablet MTCTP-101419 MTCTP 101419 jc-17001002 Touch panel dimenzió 237x163mm

p1383

Új termék

2 961 Ft 2 813 Ft

érintőképernyő csere, 10 hüvelykes Tablet MTCTP-101419 MTCTP 101419 jc-17001002 Touch panel dimenzió 237x163mm

A képernyőn komolyan vesszük!Tudom, ha a képernyőn a hibás, majd raboljuk egymás idejét, valamint a pénz, akkor mi fog gondosan, érzékeli a képernyőn!Egy jó képernyőn.

Mint az érintőképernyő, lehet, hogy van más érintőképernyő verzió ugyanaz a modell.

Kérem, nyissa ki a képernyőn, hogy ellenőrizze, hogy az érintőképernyő kábel touch panel alakja ugyanaz, mint a kép a vásárlás előtt.

Mivel a gyártás során megváltozott a kábel kód a különböző termel idő.A kábel kódot lehet más, mint a kép/lista egy új képernyő panel lehet, hogy más logó, vagy nem, de az akkor kapott, majd pontosan illeszkedjen a tablettát, ha a tablet említett követelmények.ha nem fogadja el, kérjük, ne vegye meg.

Minőség:

Van egy gazdag tapasztalattal Tablet PC, vagy mobil telefon karbantartás Kínában.A Csere Képernyő ellenőrzött, bevizsgált gondosan a tapasztalt minőség-ellenőrző csapat, a szállítás előtt. 100% - ban jól működik .

Csomagolás:

a csomag tele lesz hát a bubble bag + erős doboz .Ne aggódj.

Szállítási idő:

Igyekszünk a legjobb, hogy a hajó ki ugyanazon a napon a kifizetésre elszámolt, mielőtt 17.00 ÓRÁIG (Pekingi Idő szerint) , egyébként a hajó a következő munkanapon .Megrendelés a hétvége vagy nyaralás szállítjuk hétfőre vagy a következő munkanapon .mikor szállítják, akkor láthatjuk, hogy a nyomon követési számot a megrendelés.1. MEGJEGYZÉS. Kérjük, erősítse meg a modell száma a tablet, ha annak a képernyőn.Így nem kell megvenni a baj, nem lehet használni, általában. 2. Mielőtt megerősíti, hogy a képernyő nem működik tökéletesen, kérjük, ne használja a ragasztó, hogy telepítse a képernyőn, hogy a berendezés , ha a képernyő illessze be a ragasztó, nem fogadhatjuk el, hogy visszaadja, kérje a fizetési visszatérítésére. 3. A probléma lehet találkozni.törött képernyő → egy kicsomagolás videó → lépjen velünk kapcsolatba, majd küldje el a video b.ensz-dolgozó képernyő → egy vizsgálat video → lépjen velünk kapcsolatba, majd küldje el a video 4. Ha minden RENDBEN van a képernyőn, kérem, hagyjon minket öt csillag pozitív visszajelzést , mi lesz az ön számára egy jó visszajelzést is. 5. Ha a képernyő bármely probléma, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk, majd mi elintézzük neked hamar, kérjük, bátran hagy minket a negatív visszacsatolás vagy nyisson meg egy vitát , köszönöm, hogy megértesz.Alig várom, hogy a hosszú távú együttműködés veled!Kellemes vásárlást!!!

  • Méret: 10.1
  • Modell Száma: MTCTP-101419 MTCTP 101419 jc-17001002
  • Kijelző Méret: 10.1 Inch
  • Kompatibilis Márka: Univerzális
  • Szállítási Idő: 2-3 nap
  • Márka Név: oyy
  • Képernyő Típusa: Kapacitív Képernyő
  • Garancia: 6months
  • állapot: Raktáron!Készen Áll A Hajó!
  • Termék Típus: Tablet Érintőképernyő

Címkék: onyx panel vintage, onyx boox képernyő, Tabletta, 10 colos érintőképernyő, érintőképernyős, fekete onyx taxi, 40 hüvelykes touch, képernyő tabletta, 101 érintés, onyx boox toll.

Kellékek