CLAA101FP07 XG 1920X1200 10.1" eDP 30 pin-IPS Laptop LED Mátrix LCD Kijelző Képernyő Panel Csere Alkatrészek

p1319

Új termék

14 805 Ft 13 324 Ft

CLAA101FP07 XG 1920X1200 10.1" eDP 30 pin-IPS Laptop LED Mátrix LCD Kijelző Képernyő Panel Csere Alkatrészek

A képernyőn komolyan vesszük!Tudom, ha a képernyőn a hibás, majd raboljuk egymás idejét, valamint a pénz, akkor mi fog gondosan, érzékeli a képernyőn!Egy jó képernyőn.

Minőség:

Van egy gazdag tapasztalattal Tablet PC, vagy mobil telefon karbantartás Kínában.A Csere Képernyő ellenőrzött, bevizsgált gondosan a tapasztalt minőség-ellenőrző csapat, a szállítás előtt. 100% - ban jól működik .

Csomagolás:

a csomag tele lesz hát a bubble bag + erős doboz .Ne aggódj.

Szállítási idő:

Igyekszünk a legjobb, hogy a hajó ki ugyanazon a napon a kifizetésre elszámolt, mielőtt 17.00 ÓRÁIG (Pekingi Idő szerint) , egyébként a hajó a következő munkanapon .Megrendelés a hétvége vagy nyaralás szállítjuk hétfőre vagy a következő munkanapon .mikor szállítják, akkor láthatjuk, hogy a nyomon követési számot a megrendelés.1. MEGJEGYZÉS. Kérjük, erősítse meg a modell száma a tablet, ha annak a képernyőn.Így nem kell megvenni a baj, nem lehet használni, általában. 2. Mielőtt megerősíti, hogy a képernyő nem működik tökéletesen, kérjük, ne használja a ragasztó, hogy telepítse a képernyőn, hogy a berendezés , ha a képernyő illessze be a ragasztó, nem fogadhatjuk el, hogy visszaadja, kérje a fizetési visszatérítésére. 3. A probléma lehet találkozni.törött képernyő → egy kicsomagolás videó → lépjen velünk kapcsolatba, majd küldje el a video b.ensz-dolgozó képernyő → egy vizsgálat video → lépjen velünk kapcsolatba, majd küldje el a video 4. Ha minden RENDBEN van a képernyőn, kérem, hagyjon minket öt csillag pozitív visszajelzést , mi lesz az ön számára egy jó visszajelzést is. 5. Ha a képernyő bármely probléma, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk, majd mi elintézzük neked hamar, kérjük, bátran hagy minket a negatív visszacsatolás vagy nyisson meg egy vitát , köszönöm, hogy megértesz.Alig várom, hogy a hosszú távú együttműködés veled!Kellemes vásárlást!!!

  • Modell Száma: CLAA101FP07 XG
  • Termék Típus: LCD Combo
  • Képernyő Típusa: Kapacitív Képernyő
  • Szállítási Idő: 2-3 nap
  • Kompatibilis Márka: Univerzális
  • állapot: Raktáron!Készen Áll A Hajó!
  • Kijelző Méret: 10~13 Inch
  • Márka Név: oyy
  • Méret: 10.1"
  • Garancia: 6months

Címkék: ip-mátrix, 10 es 30 pin kijelző, 30 pin kijelző, 1920x1200 lcd, 3 hüvelykes ips panel, mátrix óra, briggs stratton intek, hdmi panel, 1920x1200, edp lcd, ac digitális lcd kijelző panel.

Kellékek